Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bill Gates Bodrum : Vgzbfokozsnscm : Mandarin oriental içindeki lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları 80 bin lira hesap ödedi.

Bill Gates Bodrum : Vgzbfokozsnscm : Mandarin oriental içindeki lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları 80 bin lira hesap ödedi.. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte beldedeki ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen gates, 80 bin liralık hesap ödedi. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. Amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu. 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum.

Geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesine geldi.146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla. Dünyaca ünlü yıldızlar ve en zengin iş insanları bodrum 'a gelmeye devam ediyor. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşlarının ödediği hesap ise dudak uçuklattı. Dünyaca ünlü iş insanı bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla bodrum'a demir attı.

Aocwxpaqdqju7m
Aocwxpaqdqju7m from iaysr.tmgrup.com.tr
Amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu. Dünya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bill gates, kısa süre önce kutsal topraklarımızda görüldü. Bill gates, bodrum'daki akşam yemeğine 80 bin tl ödedi. Melinda ve bill gates'in boşanma sebebinin ihanet olduğu argüman ediliyor fakat bu şimdi kanıtlanmış değil. Canlı tv ›› blog ›› bill gates'in arkadaşları ile çıktığı bodrum tatili. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Bill gates'in türkiye'ye birkaç saatlik bir ziyaret gerçekleştirdiği açığa çıktı. Mandarin oriental içindeki lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları 80 bin lira hesap ödedi.

Microsoft'un kurucusu olan ve 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in.

Melinda ve bill gates'in boşanma sebebinin ihanet olduğu argüman ediliyor fakat bu şimdi kanıtlanmış değil. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. .bu kez de microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla bodrum'a geldi. Dünya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bill gates, kısa süre önce kutsal topraklarımızda görüldü. 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum. Lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşlarının ödediği hesap ise dudak uçuklattı. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Bill gates mandarin oriental'da yanındaki arkadaşları ile birlikte lüks restorana gitti. Dünyaca ünlü yıldızlar, en zengin iş insanları bodrum'a gelmeye devam ediyor. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a da uğradı. Geçtiğimiz günlerde lüks yatıyla tatile çıktığı öne sürülen gates bu kez de soluğu bodrum'da. Dünyaca ünlü yıldızlar ve en zengin iş insanları bodrum 'a gelmeye devam ediyor.

Bodrum'da ünlü bir otele ait lüks bir restoranda yemek yedikten sonra ülkemizden ayrılan iş insanı. Lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşlarının ödediği hesap ise dudak uçuklattı. Dünyaca ünlü yıldızlar, en zengin iş insanları bodrum'a gelmeye devam ediyor. Bill gates mandarin oriental'da yanındaki arkadaşları ile birlikte lüks restorana gitti. Amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu.

Wnabsy3awtqtym
Wnabsy3awtqtym from www.or6.net
Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu. .bu kez de microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla bodrum'a geldi. Yaptığı bodrum ziyaretinde basın mensuplarına yakalanmayan bill gates'in kendisi ve 6 arkadaşının akşam yemeği için 80 bin tl. Dünyaca ünlü yıldızlar, en zengin iş insanları bodrum'a gelmeye devam ediyor. Şimdi de bodrum'dan microsoft'un kurucusu bill gates, geçti. 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum.

Dünyaca ünlü yıldızlar ve en zengin iş insanları bodrum 'a gelmeye devam ediyor.

Bill gates'in sadece saatler süren bodrum serüveninde sadece bir yemek için ödediği hesap, yok artık dedirtti. Lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları 80 bin lira hesap ödedi. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a da uğradı. Dünyaca ünlü iş insanı bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla bodrum'a demir attı. Canlı tv ›› blog ›› bill gates'in arkadaşları ile çıktığı bodrum tatili. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. Bodrum'da ünlü bir otele ait lüks bir restoranda yemek yedikten sonra ülkemizden ayrılan iş insanı. Mandarin oriental içindeki lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları 80 bin lira hesap ödedi. Dünya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bill gates, kısa süre önce kutsal topraklarımızda görüldü. .bu kez de microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla bodrum'a geldi. 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum. Bill gates'in türkiye'ye birkaç saatlik bir ziyaret gerçekleştirdiği açığa çıktı.

Bill gates, bodrum'daki akşam yemeğine 80 bin tl ödedi. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a da uğradı. Gates ve ann winblad'ın fırtınalı aşkı da uzun müddet manşetlerden inmemişti. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına geldi.

Bill Gates E Bodrum Tarifesi 80 Bin Tl Hesap Ahval
Bill Gates E Bodrum Tarifesi 80 Bin Tl Hesap Ahval from ahvalnews.com
Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a geldi. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a geldi. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesi bodrum'a geldi. Bill gates'in sadece saatler süren bodrum serüveninde sadece bir yemek için ödediği hesap, yok artık dedirtti. Şimdi de bodrum'dan microsoft'un kurucusu bill gates, geçti. Rus milyarderlerin ardından bu kez de microsoft'un kurucusu bill gates. Dünyaca ünlü yıldızlar, en zengin iş insanları bodrum'a gelmeye devam ediyor. Melinda ve bill gates'in boşanma sebebinin ihanet olduğu argüman ediliyor fakat bu şimdi kanıtlanmış değil.

Lüks restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları 80 bin lira hesap ödedi.

146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum. Arkadaşlarıyla birlikte bölgede bulunan ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen gates, 80 bin liralık hesap ödedi. Bill gates'in bodrum'da akşam yemeğine harcadığı 80 bin lira sosyal medyada da gündem oldu. Gates ve ann winblad'ın fırtınalı aşkı da uzun müddet manşetlerden inmemişti. Geçtiğimiz günlerde lüks yatıyla tatile çıktığı öne sürülen gates bu kez de soluğu bodrum'da. Melinda ve bill gates'in boşanma sebebinin ihanet olduğu argüman ediliyor fakat bu şimdi kanıtlanmış değil. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a geldi. Yaptığı bodrum ziyaretinde basın mensuplarına yakalanmayan bill gates'in kendisi ve 6 arkadaşının akşam yemeği için 80 bin tl. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesi bodrum'a geldi. Dünyaca ünlü yıldızlar ve iş insanlarının gözdesi haline gelen bodrum'u tercih eden microsoft'un kurucusu bill gates'in, yemek sonrası ödediği hesap gündeme bomba gibi düştü. Arkadaşlarıyla birlikte beldedeki ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen gates, 80 bin liralık hesap ödedi. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a da uğradı. 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum.